מעל 130 שנים שאנחנו לומדים, כל יום מחדש, את האדמה, את האקלים ואת תהליך הפקת היין באזורי הגידול של ישראל. המומחיות שצברנו באה לידי ביטוי בסדרה האזורית.

קברנה סוביניון שיראז 2013

יין אדום יבש

הופק מ- 100% ענבי קברנה סוביניון מאזור הגליל העליון.
לאחר תסיסה והשריה על הקליפות, התבגר היין בחביות עץ אלון צרפתי.
במשך 12 חודשים ולאחר מכן 12 חודשים בבקבוק.
רשמי טעימה: היין בעל גוון ארגמני עמוק ובשומת של פטל שחור, תבלינים ושוקולד מריר, גוף מלא וסיומת ארוכה ומאוזנת.
התאמה לאוכל: היין ילווה היטב מנות בשר מתובלות, קדרות חורף, אומצות, גבינות צאן קשות ובעלות שומן ועוד.

קברנה סוביניון 2013

יין אדום יבש

הופק מ- 100% ענבי קברנה סוביניון שיראז מאזור הגליל העליון.
לאחר תסיסה והשריה על הקליפות, התבגר היין בחביות עץ אלון צרפתי.
במשך 12 חודשים ולאחר מכן 12 חודשים בבקבוק.
רשמי טעימה: היין מתאפיין בגוון ארגמני עמוק ובשומת של אוכמניות, קסיס ואקליפטוס, גוף מלא וסיומת ארוכה ומאוזנת.
התאמה לאוכל: היין ילווה היטב מנות בשר, קדרות חורף, אומצות, פסטות ברוטב בשר ועוד.

מרלו 2013

יין אדום יבש

הופק מ- 100%ענבי מרלו מאזור הגליל העליון.
לאחר תסיסה והשריה על הקליפות, התבגר היין בחביות עץ אלון צרפתי.
במשך 12 חודשים ולאחר מכן 12 חודשים בבקבוק.
רשמי טעימה: היין בעל גוון סגול עמוק ובשומת של שזיף, קסיס ומנטה, גוף מלא, מרקם קטיפתי עם טאנינים משולבים וסיומת ארוכה ומאוזנת.
התאמה לאוכל: היין ילווה היטב מנות בשר למיניהן, גם עדינות וגם מתובלות, פסטות ברוטב בשר ועוד

רוזה 2016

יין רוזה יבש

הופק מענבי גראנש וטמפרניו מאזור הרי יהודה. לאחר השריה קצרה על הקליפות נסחטו הענבים בעדינות והתירוש תסס במכלי נירוסטה בטמפרטורה נמוכה, לשמירת האופי הארומטי של הענבים. היין המשיך והתבגר במכלי נירוסטה כשלושה חודשים.
רשמי טעימה: היין בעל גוון ורוד בהיר וניחוחות של תותי יער, פטל, ורדים ותבלינים, גוף בינוני וחומציות מאוזנת
התאמה לאוכל: היין ילווה היטב מנות כגון סלט ניסואז, גבינות צאן רכות ועוף צלוי בגריל.

גוורצטרמינר 2016

יין לבן חצי יבש

הופק מענבי גוורצטרמינר. לאחר השריה קצרה על הקליפות נסחטו הענבים בעדינות והתירוש תסס במכלי נירוסטה בטמפרטורה נמוכה, לשמירת האופי הארומטי של הענבים. היין המשיך והתבגר במכלי נירוסטה כשלושה חודשים.
רשמי טעימה: היין בעל גוון זהוב ירקרק, מתאפיין בארומות של ליצ'י, ורדים וחבושים אפויים, גוף בינוני עד מלא וחומציות מאוזנת.
התאמה לאוכל: היין ילווה היטב גבינת צ'דר מיושנת, שוקרוט ועוף בחלב קוקוס וקארי.

כרמל ברוט הסדרה האזורית

2015 | יין מבעבע לבן יבש

הופק מ-60% קולמברד ו–40% שרדונה מאזור הרי יהודה. הענבים נבצרו מוקדם בסוף חודש יולי ולאחר סחיטה עדינה תססו כ–90% מהיין במכלי נירוסטה בטמפרטורה נמוכה לשמירת האופי הארומאטי של הענבים ו–10% מהם תססו בחביות עץ אלון צרפתי חדשות להוספת מורכבות ומבנה ליין. התסיסה השנייה (Me'thode Charmat) ארכה כחודש במכל לחץ ייעודי ולאחריה המשיך היין והתבגר עוד שישה חודשים על משקעיו, לאחר מכן הוסף לו ה– liquer de dosage.
רשמי טעימה: היין בעל גוף בינוני, מתאפיין בניחוחות של ליים, תפוח עץ ירוק, ולחם קלוי. בעל חמיצות מאוזנת וסיומת ארוכה.
התאמה לאוכל: היין ילווה היטב מנות כגון, סלמון מעושן, סושי וטארט פירות יער.

פייסבוק| אינסטגרם



אזהרה- מכיל אלכוהול מומלץ להמנע משתייה מופרזת